Nieuwe website: Miiverunity.com

Door 90710 op donderdag 24 september 2015 20:06 - Reacties (24)
Categorieën: Gaming, Nintendo 3DS, Wii U, eShop, Views: 5.048

Vandaag heb ik een nieuwe website geregistreerd, namelijk miiverunity. Dit wordt een Nintendo gerelateerde (community) website.

http://www.miiverunity.com

Lees verder »

Download Game Special: eShop editie

Door 90710 op vrijdag 6 maart 2015 12:04 - Reacties (8)
Categorieën: Gaming, Nintendo 3DS, Wii U, eShop, Views: 4.623

Voorwoord
Tweakers heeft vandaag een "special" over downloadbare games geplaatst: reviews: Downloadable Games Special: kleine greep uit PSN, Live en Steam Waar helaas geen enkel spel van het Nintendo eShop platform terug te vinden is. Nu kan ik wel gaan ranten dat dit de fout van Tweakers is en dan worden de modjes boos op mij.

In plaats daarvan kom ik met een Download Game Special: eShop editie! :)

Ik review in deze, eerste, editie twee gave games in het kort.

Shovel Knight
Shovel Knight is een spel ontwikkeld door Yacht Club Games. Het spel is origineel voor de Wii U, 3DS en PC uitgekomen en komt binnenkort ook op de PS3, PS4, PSVita en XBONE. De game is via Kickstarter gefinancierd. (Ja, ik was een backer)

Het spel is een 2D platformer waarin je de ridder "Shovel Knight" speelt welke een schop als wapen heeft. Hij trekt ten strijden om zijn geliefde Shield Knight te redden uit de klauwen van de Evil Enchantress. Het spel lijkt veel op de oude Mega Man, Legend of Zelda 2 spellen qua gameplay. En ziet er qua graphics uit als een NES spel. Dit geeft het spel een prachtige "retro" uitstraling.Binnenkort komt de eerste, gratis, DLC voor Shovel Knight uit en voegt een nieuw speelbaar karakter toe: Plague Knight. Met nieuwe levels en eindbazen.Pluspunten:
+ Leuke gameplay
+ Goed leveldesign
+ Goed retro gevoel
+ RPG elementen goed uitgedacht

Minpunten:
- Moeilijkheidsgraad wordt snel hoog

Eindoordeel: 9/10.

Shantae and the Pirate's Curse
Developer: Wayforward
Platformen: Wii U en 3DS.

Het derde deel in de Shantae reeks waarvan het origineel op de GBC is uitgekomen, het tweede deel op de DSi, Steam en iOS. Het spel is een side scrolling platformspel met een aantal RPG elementen.

In dit spel neem je het op als Shantae de halfgeest (die haar geestkrachten verloren is) die nu met haar vorige vijand (Risky Boots) moet samenwerken om de vloek die op de piraten rust te verbreken. Het spel sleept je zo door kleurrijke en verschillende levels.Pluspunten:
+ Leuke gameplay
+ Goed leveldesign
+ Goede muziek

Minpunten:
- Moeilijkheidsgraad verschilt veel.
- Sommige punten moet je wat grinden.

Eindoordeel: 8.5/10

Tot de volgend editie :)