2013: Tien jaar op Tweakers

Door sanderev66 op dinsdag 1 januari 2013 00:00 - Reacties (5)
Categorie: -, Views: 2.675

Om te beginnen wil ik iedereen een gelukkig nieuw jaar toe wensen!

Op 20 augustus 2003 registreerde ik op deze website omdat ik een vraag had over VB.NET. Deze post heb ik uiteindelijk twee dagen later gepost [VB.Net] Docking als een werkbalk in Windows geweldige topic start ook (not). :+

Terugdenkend aan die post zie ik nu zelfs dat ik daadwerkelijk nooit een dergelijke werkbalk heb uitgebracht. Niet dat ik dat nu nog zou willen. Sinds die dag echter is er een band tussen mij en deze website ontstaan. Toen de karmastore kwam heb ik direct een Tweakblog geopend, ik wist toen nog niet waar ik aan begon. Maar als ik terug zou kunnen naar één van die momenten zou ik het anders aangepakt hebben.

En daar ga ik komend jaar een aantal keer naar terug kijken. Naar leuke en minder leuke momenten op Tweakers(.net) die, voor mij, de community vorm hebben gegeven. Ook zal ik dan mijn huidige ideeën over die gebeurtenissen geven.

Tweakers is mijn thuis op het internet geworden. S'ochtends check ik Tweakers en s'avonds voor het slapen gaan doe ik dat weer. Dus één hele grote _/-\o_ aan de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben :) En blijf vooral deze geweldige site goed onderhouden. Laat het niet vervallen tot een techversie van www.nu.nl, als ik telegraaf-stijl nieuws wil lezen, open ik wel de telegraaf.

Al met al heb ik de afgelopen 10 jaar genoten, en hoop ik de komende 10 jaar nog steeds te kunnen genieten. :)

En mocht je het je afvragen. Deze post heb ik gister geschreven en publicatiedatum op precies middernacht vandaag gezet :)

Volgende: 10 jaar Tweakers: de overnames. 01-'13 10 jaar Tweakers: de overnames.
Volgende: [WiP] MicroSE TaskIt 12-'12 [WiP] MicroSE TaskIt

Reacties


Door Tweakers user Zerfox, dinsdag 1 januari 2013 02:58

Jij ook een gelukkig nieuwjaar! :-)

Door Tweakers user Neefdave, woensdag 2 januari 2013 14:04

Zo te zien zit ik er nu net iets meer dan vijf jaar op, niet altijd actief geweest. Soms wat informatie vergaren en af en toe een post om wat te vragen. Tegenwoordig probeer ik ook wat behulpzamer te zijn op andere vragen.

Tien jaar is overigens wel lang, heb je nu ook een mooi gekleurd naampje? :)

Door Tweakers user sanderev66, woensdag 2 januari 2013 14:54

Nog niet iig. En het is later dit jaar pas dat ik hier tien jaar zit :)

Door Tweakers user JW1, vrijdag 4 januari 2013 15:26

Krijg je een leuk gekleurd naampje als je > 10 jaar geregistreerd op Tweakers zit?

Door Tweakers user sanderev66, vrijdag 4 januari 2013 15:49

Naar wat ik weet, niet :p

[Reactie gewijzigd op zaterdag 5 januari 2013 07:59]


Reageren is niet meer mogelijk