Gelukkig 2012!

Door 90710 op zondag 1 januari 2012 11:05 - Reacties (11)
Categorie: -, Views: 4.804

Hallo iedereen,

Ik wil deze weg gebruiken om iedereen die mijn Tweakblog leest een geweldig 2012 toe te wensen.

Dit jaar krijgen jullie vele nieuwe MicroSE releases te zien. MicroSE Minis zullen dit jaar komen. Ja ik weet dat ik dat vorig jaar ook zei, maar ik was gister nog niet tevreden met het resultaat. Ik moet nog wat dingen gaan aanpassen en daar ga ik goed de tijd voor nemen.

Dus de verwachte release datum staat nu op Q1 2012. Wat betekent dat uiterlijk 31 maart dit jaar er een release van MicroSE Mini is.

Verder krijgen jullie dit jaar weer een nieuw verhaal van mij te lezen. Waarover... tja, zelfs ik weet dat nog niet :p

Volgende: [WiP] MicroSE Connect (1.5) Informatiescherm 01-'12 [WiP] MicroSE Connect (1.5) Informatiescherm
Volgende: Het laden van een Assembly vanuit de Resource van je applicatie 12-'11 Het laden van een Assembly vanuit de Resource van je applicatie

Reacties


Door Tweakers user ZpAz, zondag 1 januari 2012 13:05

Mijn goede voornemen dit jaar is om zoveel mogelijk software te vervangen voor Microse producten....

Door Tweakers user WeeJeWel, zondag 1 januari 2012 13:49

Mijn goede voornemen is om volwassen te reageren ;D

Door Tweakers user Magnetra, zondag 1 januari 2012 14:13

Aaaaaa ik lijd aan de ziekte van Microse zeer besmettelijk 8)7 8)7

:p

Nu nog Microseos (Microse-OS) :*)

[Reactie gewijzigd op zondag 1 januari 2012 14:14]


Door Tweakers user Bartjezz, zondag 1 januari 2012 15:37

WeeJeWel schreef op zondag 01 januari 2012 @ 13:49:
Mijn goede voornemen is om volwassen te reageren ;D
Mijn goede voornemen is om niet zoveel te quoten... ;)

Door Tweakers user dragon4ce, zondag 1 januari 2012 16:51

mijn goede voornemen is om meer te commenten :+

Door Tweakers user StarlightVideos, zondag 1 januari 2012 17:50

Sander ga lekker door...
Al was het alleen voor de glimlach op mijn smoel bij je posts. ;)

Door Tweakers user Kosty, zondag 1 januari 2012 23:49

StarlightVideos schreef op zondag 01 januari 2012 @ 17:50:
Sander ga lekker door...
Al was het alleen voor de glimlach op mijn smoel bij de comments. ;)
FTFY

Door Tweakers user RobIII, maandag 2 januari 2012 01:17

offtopic:
Ik kan in Het laden van een Assembly vanuit de Resource van je applicatie niet meer reageren, maar wilde dit nog even kwijt: Je reageerde toen met "En dan heb je 100% gelijk met meten = weten. Maar ja, veel langzamer is de bovengenoemde methode niet vergeleken met het gewone "inlezen van assembly van de HDD" sterker nog - ik meet geen verschil". Ik ben toen op zoek geweest naar een 'infographic' die ik ooit tegen was gekomen om even wat zaken in perspectief te zetten maar kon dat indertijd niet meer terugvinden. Nu kwam ik vandaag toevallig weer op diezelfde link uit en vond toen (dankzij mijn tweetnest) mijn (re)tweet daarover terug. Het gaat dus over deze afbeelding (misschien moet je even klikken om te zoomen) die weer gebaseerd is op dit artikel. Ik beweer zeer zeker niet dat je per definitie alles maar moet compressen maar als je in dit geval, zeg, 50% compressie zou halen moet je voor de gein eens met die afbeelding er langs proberen te eyeballen wat je dan wint aan snelheid doordat je minder hoeft te transferren en 't daarna even door de CPU jaagt om weer te decompressen. Je zult er van versteld staan in hoeveel (niet alle!) gevallen dat gunstig uitpakt; precies de reden waarom zelfs SQL Server, complete filesystems e.d. tegenwoordig transparante compressie (kunnen) gebruiken. Wat ik wilde zeggen: ik zou nog eens heel goed meten voor je 't afdoet als "mwah, het is de moeite niet waard". (De)Compressie in .Net is peanuts en het maakt in dit geval zelfs vrij weinig uit welke compressie je zou kiezen (be it native .Net algoritmes of van externe libraries).

Door Tweakers user 90710, maandag 2 januari 2012 07:21

@robIII:
Al dat is bekend ;) Het is trouwens ook een reden van de vertraging dat ik dat aan het uitzoeken ben.

Momenteel staat het iig op de planning om het voor de Minis mogelijk te maken om de libraries in / uit te pakken. Het is en wordt geen vereiste.

Daarbij maakt het zoveel uit dat wanneer de de-compressie library groter is dan de library die je uit wil pakken je, volgens hetzelfde artikel, méér tijd bezig bent.

[Reactie gewijzigd op maandag 2 januari 2012 07:32]


Door Tweakers user plofkip, maandag 2 januari 2012 13:46

ZpAz schreef op zondag 01 januari 2012 @ 13:05:
Mijn goede voornemen dit jaar is om zoveel mogelijk software te vervangen voor Microse producten....
WeeJeWel schreef op zondag 01 januari 2012 @ 13:49:
Mijn goede voornemen is om volwassen te reageren ;D
Voor allebei: waar is the Like button??? _/-\o_


Reageren is niet meer mogelijk